Water Wheel

Perfect Engineering

Water Wheel Corporation versnelt ontwikkeling van groene energieWe versnellen de ontwikkeling van groene energie

De nieuwe manier om te investeren in zonne-energie.

Wij overbruggen de kloof tussen de groeicapaciteit van zonne-energie en groene investeerders. We maken duurzame energie projecten eenvoudiger, toegankelijker en winstgevender.

Water Wheel Corporation overbrugt de kloof tussen groene energie en de kapitaalmarktWe bieden inventieve oplossingen voor Solar Development

We ontwikkelen 'energiebedrijven' op commercieel onroerend goed.

Solar Development Corporation biedt eigendom, een moeiteloze aanpak en een hoogwaardig zonnedak met een maximaal rendement. We werken samen met gerenommeerde partners, hebben toegewijde medewerkers en bieden een inventief investeringsmodel.

Water Wheel Corporation We maakt groen projecten winstgevender, toegankelijker en gemakkelijkerWe maken projecten toegankelijker en winstgevender

Wij dagen de status quo in de markt uit.

Onze aanpak biedt eigendom, een makkelijk proces en een hoogwaardig zonnedak met maximale rendement.

Over ons

Water Wheel Corporation is het moederbedrijf van Solar Development Corporation. We ontwikkelen zonne-energieprojecten op commercieel vastgoed. Bij ons staat de vastgoedeigenaar centraal. Ons doel is om de ontwikkeling van duurzame energie te versnellen met een eenvoudige en klantgerichte oplossing. Het resultaat voor de vastgoedeigenaar is huurinkomsten uit zijn dak en daarnaast extra rendement van de opgewekte zonne-energie. Met ons proces verkleinen we het risico en streven we naar maximaal dividend en kwaliteit voor de ondernemers gedurende de gehele levensduur van het project.

De geschiedenis van het waterwiel

Om een waterwiel juist en goed te laten presteren zijn de volgende ingrediënten nodig. De juiste verhoudingen van afmetingen, absolute symmetrie, de juiste overbrengverhoudingen en weerstand. Dan werkt een waterwiel met de meeste toegevoegde waarde. Het lijkt in eerste oogopslag heel simpel maar in werkelijkheid moet het heel nauwkeurig worden ontwikkeld.

Dat is precies wat wij bij Water Wheel Corporation ook doen. Wij bieden en geven u de meest simpele en flexibele oplossing om toegevoegde waarde te creëren bij het opwekken van duurzame energie. Het klinkt eenvoudig maar voor de toekomst moet het heel nauwkeurig worden uitgevoerd om het tientallen jaren goed te laten functioneren. Hoe wij het doen? Wij komen we graag met u in gesprek.​

Onze kernwaarden

Water Wheel Corporation - Solar DevelopmentInventief

Wij komen met nieuwe en inventieve ideeën om doelen te bereiken. Met onze denkwijze en ervaringen durven we een andere mening te hebben. We dagen uit om de status quo te doorbreken.

Water Wheel Corporation - Solar DevelopmentToegewijd

Wij nemen verantwoordelijkheid en komen onze belofte na. Samen bouwen we duurzame, langetermijn relaties.

Water Wheel Corporation - Solar DevelopmentMoeiteloos

Wij bieden betrouwbare en hassle free oplossingen voor al onze stakeholders. Onze communicatie is transparant, efficiënt en persoonlijk.

Onze kernwaarden

Laat ons u helpen het meeste uit uw commercieel vastgoed te halen: ontdek de voordelen van een samenwerking met ons

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op